skip to Main Content

Uw expertise benutten bij de juiste zorginstelling

Bent u Zzp’er in de Zorg & Welzijn sector en op zoek naar full of part- time werk met daarbij opdrachten? Of voelt u zich aangespoord om te zoeken naar nieuwe kansen binnen de zorg? Wij staan te allen tijde voor u klaar om een kennismakingsgesprek in te plannen. Daar zitten verder geen enkele verplichtingen aan, vul het contactformulier in om met ons direct in contact te komen.

Betrokken met onze doelgroep

Wij kennen de zorgprofessionals/zzp’ers en weten wat er zich afspeelt in de sector. Daarbij houden we nauw contact met verschillende zorginstellingen binnen het land. Hiermee creëren, verbinden en behouden we optimaal overzicht over de kansen voor u als zorgprofessional/zzp’er en ondernemer.

Wat hebben wij te bieden?

Zuivere bemiddelingsovereenkomsten
Wij rekenen geen fee voor de zorgverlener
Alle niveaus beschikbaar in zorg en welzijn
Wij factureren naar zorginstellingen
Matchende zorgprofessionals
24 uur bereikbaarheid
Eerlijke uurtarieven
Persoonlijk contact
Groot netwerk

Als zorg-bemiddelingsbureau en dus tussenpersoon hoeft u zich minder zorgen te maken over het zoeken naar opdrachten. Wij gaan voor u aan de slag. Daarbij vertrouwen wij op de competenties, ervaring en kennis die u aan kan tonen. Wij noemen dit het ‘screeningsproces’ dit is een analyse die we opmaken op basis van onze gesprekken, rapporten en overige bewijzen die het aantonen van uw expertise waarmaken en daarbij waarborgen.

Op basis van vertrouwen gaan we te werk, dit vinden we ook belangrijk om naar u uit te dragen. Wij zijn bewust van het onderhouden van welgemeend contact. Dit geld dus niet alleen om de zorg van de cliënten in de sector. Wat wij ook uiteraard in gedachte houden, maar ook om de bemiddeling die er van te voren plaatsvind tussen zorgprofessionals/zzp’ers en zorginstellingen. Vaak is dat deel onderschat; het netwerk biedt kansen, zolang die verbindingen maar worden gelegd vanuit de ‘vraag en aanbod’ in het werkveld.

Wie zoekt zal vinden, maar wie al gevonden heeft kan verbinden

Back To Top