skip to Main Content

Uw werkveld met de juiste expertise

Behoefte aan het efficiënt gebruik maken van zorgprofessionals/zzp’ers die de invullingen van de opdrachten binnen uw zorginstelling waarborgen? De juiste competenties gericht op de zorg van uw cliënten? Wij bemiddelen tussen de zzp’ers en zorginstellingen; personeelstekort komt voor. Tegenwoordig steeds vaker dan normaal; ziekte, verlof, stress, of simpelweg niet de juiste professionals op hun plek kunnen een rol spelen bij het bezetten van het werkveld.

Partner in het oplossen van uw personeelsvraag

Door ons netwerk onder gekwalificeerde zzp‘ers hebben wij een breed aanbod om uw personeelsvraag in te vullen met de juiste expertise. Door ons screeningsproces kunnen wij gerichter de juiste zorgprofessional/zzp’er vinden en verbinden.

Wat hebben wij te bieden:

Wij rekenen geen fee voor de zorgverlener
Alle niveaus als Zorg & Welzijn dienst
Zuivere bemiddelingscontracten
Accurate wervingsprocedure
Passende professionals
24 uur bereikbaarheid
Kennis van de markt
Persoonlijk contact
Groot netwerk

Bij Vedorzorg kunt u rekenen op gemeende betrokkenheid; vanaf het eerste contact, tot aan het moment dat we een geschikte zorgprofessional/zzp’er hebben gevonden voor de opdracht(en). Wij zijn dus alleen maar op zoek naar kwaliteit om u de perfecte match te bieden. Met een luisterend oor zijn we bewust van het feit dat iedere situatie in de zorg anders is. Vriendelijkheid is daarbij een groot goed, en dat staat bij ons ook hoog in het vaandel. Met een glimlach ontvangen we uw personeelsvragen maar al te graag; eenmalig, tijdelijk of vast. Wij kijken naar de passende mogelijkheid en sluiten niets uit.

Met ruime ervaring in de zorg weten we waar de valkuilen zijn. Wij kunnen meepraten met u om ook op andere personeelsvraagstukken te anticiperen, adviseren en alternatieven te geven. Ook helpen we door middel van flexibel te zijn door de belangen te dienen in de beslissingen die genomen moeten worden. Daarom bieden we ook alle niveaus van diensten aan in de sector Zorg & Welzijn om op uw personeelsvraag in te gaan en in behandeling te nemen.

Vanuit een passende instelling voor uw zorginstelling

Back To Top