skip to Main Content

Vedorzorg heeft jarenlang ervaring in theorie en praktijk als het gaat om zorg verlenen, managen en verbinden. Elk mens is anders en daar hoort regelmatig ook een andere aanpak bij. Flexibel blijven is op alle tijden wanneer dat noodzakelijk is belangrijk, daar spelen ook een aantal kernwaarden een rol.

Kernwaarden

Betrokkenheid
Menselijk contact in het verbinden is voor ons zéér belangrijk, en daarom zijn we ook nauw betrokken in het gehele proces van vraag naar aanbod.

Eerlijkheid
Transparantie in communicatie is van belang als er oplossingsgericht moet worden gedacht, we vertegenwoordigen meerdere belangen en houden daar ook rekening mee.

Professionaliteit
Gekwalificeerde documentatie zorgt ervoor dat alle partijen van elkaar het overzicht behouden, en weten wat ze aan elkaar hebben.

Onze Missie

Vanuit onze kernwaarden is onze missie om de sector Zorg & Welzijn; overzichtelijker, efficiënter en toegankelijker te maken voor alle partijen die betrokken zijn binnen deze belangrijke sector.

De bezuinigingen in de sector maken het er niet gemakkelijker op, vanwege de hoge werkdruk zijn er veel collega’s die uitvallen. Vaak ligt dat aan de koppeling die gelegd is met het werk en daarbij de opdracht die hij of zij uitvoert. We willen allemaal werk doen waar we gelukkig van worden.

Daarom zijn de ruime en ervaren Youssra Chouay met een achtergrond in de sector Zorg & Welzijn begonnen met het bemiddelingsbueau Vedorzorg. Dit maakt het verbinden een stuk gemakkelijker. De zorg verbeteren zou met ruime ervaring een fantastisch aandeel zijn.

Maar kennis met ons en plan een afspraak in.

Back To Top